Antena Meniu Search
x

Un avion Tarom s-a întors pe Aeroportul Otopeni, la scurt timp după decolare. Piloții au raportat „indicații neconforme”

Un avion de pasageri al companiei Tarom, care ar fi trebuit să ajungă la Londra, a fost întors la sol, pe Aeroportul „Henri Coandă" din Otopeni, din cauza unei „indicații neconforme”, sâmbătă după-amiază.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.12.2020, 15:55

Un avion Tarom s-a întors la sol, pe Otopeni, pentru ”siguranța pasagerilor”. Piloții au raportat „indicații neconforme”
Un avion Tarom s-a întors la sol, pe Otopeni, pentru ”siguranța pasagerilor”. Piloții au raportat „indicații neconforme” - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Potrivit unui comunicat Tarom, decizia a fost luată pentru siguranța pasagerilor.
  • Zborul programat București - Londra va avea o întârziere de aproximativ 120 minute.

Compania Tarom anunță că zborul programat București - Londra va avea o întârziere de aproximativ 120 minute.

„Aeronava Boeing 737-800NG a decolat la ora programată, însă la scurt timp după a fost identificată o indicație neconformă. În acest sens, pentru siguranța pasagerilor, echipajul a luat decizia de a întoarce aeronava la bază, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Bucurști”, anunță compania.

Într-o reacție pentru Observator, reprezentanții companiei Tarom au declarat că a fost vorba despre o simplă defecțiune tehnică și că pilotul a vrut să fie sigur. De asemenea, nu a fost vorba despre o aterizare de urgență. 

Pasagerii din aeronavă și bagajele lor vor fi transferați către un alt avion ce este pregătit să zboare spre Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un avion Tarom s-a întors pe Aeroportul Otopeni, la scurt timp după decolare. Piloții au raportat „indicații neconforme”