Antena Meniu Search
x

Video Un băiat a murit înecat într-un canal din Bacău. Se juca împreună cu alți doi copii, pe marginea apei

Tragedie, seara trecută, în județul Bacău. Un adolescent de 15 ani și-a găsit sfârșitul în canalul de fugă al râului Bistrița, după ce a căzut în apă și s-a înecat. Băiatul a fost adus la mal de pompieri, însă manevrele de resuscitare nu au avut succes.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 13:50

Vezi și

Adolescentul se juca pe marginea apei, împreună cu alți doi prieteni, de 13 și 14 ani, când a alunecat și a căzut în apă. 

Ceilalți doi copii au încercat să îl salveze, au intrat după el, dar au simțit că apa îi trage și pe ei la fund așa că au ieșit.

Unul dintre ei a dat alarma la 112.

Adolescentul nu a răspuns la manevrele de resuscitare

Pompierii militari au ajuns la fața locului, pe bulevardul Unirii, cu o barcă. Alte echipe medicale precum SMURD și SAJ s-au deplasat și ele la locul tragediei. Militarii l-au scos pe băiat din apă, însă, din păcate, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un băiat a murit înecat într-un canal din Bacău. Se juca împreună cu alți doi copii, pe marginea apei