Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 19 ani a băgat în comă un polițist local, după un pumn în față. Agentul a rămas nemișcat pe asfalt: "O meserie periculoasă"

În plin centrul Piteştiului, un băiat de 19 ani a băgat în comă un poliţist local. Tânărul i-a tras un pumn în faţă bărbatului de 55 de ani, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt. Poliţistul local a fost dus de urgenţă la spital şi operat, dar medicii spun că starea lui este gravă. Agresorul a încercat să fugă, însă martorii l-au imobilizat până au venit colegii agentului. Atacatorul a fost reţinut şi este cercetat pentru ultraj.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 05.11.2023, 19:38

Vezi și

Scenele violente s-au petrecut sub privirile îngrozite ale călătorilor care tocmai coborau din autobuz, fix în faţa unui colegiu din oraş. 

  • Cristi Popovici, reporter Observator: Altercația a avut loc în această stație din centrul Piteștiului. Polițistul local își terminase tura și își aștepta cursa spre casă. La un moment dat, dintr-un autobuz a coborât un grup de tineri recalcitranți. Unul din ei a spart o sticlă de bere, iar polițistul local i-a atras atenția să se potolească. În secundă următoare a fost atacat de agresor, care a sărit cu pumnii pe el.

Luat prin surprindere de individul de 19 de ani, poliţistul local s-a dezechilibrat şi a căzut

Izbitura de asfalt a fost atât de puternică, încât a rămas nemişcat. Dus la spital de urgenţă, agentul de 55 de ani a intrat direct în sala de operaţie, iar acum se luptă pentru viaţă.  

Pe acelaşi subiect
  • Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt Poliția Locală: El şi-a făcut datoria, a intervenit aşa cum este normal. Colegul era singur în momentul agresiunii. Din 2007 lucrează. Este singurul caz la nivel de poliţia locală atât de grav. Munca de poliţist local este o meserie periculoasă. Nu e uşor să fi în stradă, în mijlocul evenimentelor. 

Colegii bărbatului spun că martorii l-au urmărit pe agresor şi l-au imobilizat ca să nu scape până au ajuns poliţiştii. 

  • Andrei Gheorghe, purtător de cuvânt Parchetul Pitești: Din actele medicale puse la dispoziţie de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Argeş a reieşit faptul că, în urma loviturii primite, i-a fost pusă în pericol viaţa persoanei vătămate. 

Tânărul bătăuş este reținut și are dosar penal pentru infracțiunea de ultraj. Riscă până la 12 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un băiat de 19 ani a băgat în comă un polițist local, după un pumn în față. Agentul a rămas nemișcat pe asfalt: "O meserie periculoasă"