Antena Meniu Search
x

Video Un băiețel de 11 ani e dispărut de două zile, în Bacău. Andrei a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii din Bacău au publicat, marţi dimineaţă, fotografia şi semnalmentele unui băiat de 11 ani plecat de acasă în urmă cu două zile. Oamenii legii cer sprijinul populaţiei, solicitând celor care îl văd pe copil să sune la 112, la dispeceratul Inspectoratului Judeţean Bacău sau la Poliţia Moineşti.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 04.04.2023, 09:41

Un băiețel de 11 ani a dispărut de două zile, în Bacău. Andrei a plecat de acasă și nu s-a mai întors - IPJ Bacau

Băiatul dat dispărut se numeşte Imbrea Paul-Andrei, are 11 ani şi este din din comuna Palanca. Conform familiei, el a plecat voluntar de acasă în 2 aprilie şi nu a revenit. 

Copil de 11 ani plecat de acasă duminică, dat dispărut de poliția din Bacău

Potrivit unui comunicat al polițiștilor băcăuani, copilul are aproximativ 1,40 metri înălţime, greutate 40-50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten scurt, ochi albaştri.

La momentul plecării purta jeans de culoare albastră, bluză de trening roşie şi geacă neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu băiatul dispărut sunt rugate să contacteze Poliţia Municipiului Moineşti la numărul de telefon 0234.362.222, Dispeceratul IPJ Bacău, la 0234.202.000, sau să apeleze 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Evenimente » Un băiețel de 11 ani e dispărut de două zile, în Bacău. Andrei a plecat de acasă și nu s-a mai întors