Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a ars ca o torţă lângă mormântul fiului său, în Cimitirul Central din Constanţa. Mergea acolo zilnic, să-şi jelească băiatul şi să aprindă o lumânare

În această dimineaţă, un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul 3 pe 80% din suprafața corpului, după ce şi-ar fi dat foc în Cimitirul Central din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi pe cea a unui gest sinucigaş.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.01.2024, 20:49

Vezi și

Reprezentanţii IPJ Constanţa au anunţat că poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, miercuri dimineaţa, despre faptul că, pe strada Bărăganului, în Cimitirul Central, un bărbat s-ar fi autoincendiat.

"La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Bărăganului, în Cimitirul Central, un bărbat s-ar fi autoincendiat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, având arsuri în proporție de 80% pe suprafața corpului. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului", au transmis poliţiştii constănţeni.

Bărbatul este în stare critică

"În cursul dimineaţii, am fost solicitaţi în Cimitirul Central din Constanţa pentru un pacient cu arsuri. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ C2, care a găsit un pacient cu arsuri de gradul 3 pe 80% din suprafaţa corpului. I s-a acordat primul ajutor pacientului şi a fost transportat la Spitalul judeţean", a declarat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 

Pe acelaşi subiect

Mergea zilnic la cimitir, să-şi jelească fiul

Bărbatul este în stare critică, intubat, ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce-l priveşte. Din primele informaţii, scena de groază s-ar fi produs în interiorul unui cavou din sticlă. Se pare că omul mergea acolo zilnic, la mormântul fiului sau. Il jelea şi aprindea câte o lumânare. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurările producerii tragediei. Anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi pe cea a unui gest sinucigaş.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a ars ca o torţă lângă mormântul fiului său, în Cimitirul Central din Constanţa. Mergea acolo zilnic, să-şi jelească băiatul şi să aprindă o lumânare