Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a aruncat cu benzină şi a incendiat una dintre intrările primăriei din Cluj-Napoca

S-a dat alerta, sâmbătă seară, în faţa Primăriei Cluj-Napoca. Un bărbat a venit în faţa sediului cu o sticlă cu benzină şi a stropit una dintre uşile de la intrare, apoi i-a dat foc.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 20:29

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20:00. Bărbatul a fost filmat în timp stropea cu benzină uşa de la intrarea de protocol a Primăriei, iar la scurt timp a aprins focul, scrie Ziua de Cluj.

Combustibilul s-a scurs și pe trotuar, flăcările extinzându-se şi în această zonă. După ce a golit sticla cu benzină, bărbatul a plecat gesticulând. La scurt timp după ispravă, bărbatul care a incendiat intrarea in instituţie a fost reţinut de poliţişti. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 ”La data de 20 august a.c., în jurul orei 20.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe uşa de acces în Primăria municipiului şi pe treptele din faţa acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale”, transmite IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat a aruncat cu benzină şi a incendiat una dintre intrările primăriei din Cluj-Napoca