Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Otopeni. Cine ar fi acesta: nu are urme de violenţă pe corp

Un bărbat a fost găsit mort, marți, într-o cameră de hotel din Otopeni, județul Ilfov. Poliția a deschis o anchetă. Potrivit primelor informaţii obţinute de Observator, acesta ar fi un cetăţean spaniol, iar pe trupul său nu ar fi prezente urme de violenţă.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 21:52

Mort în camera de hotel - Shutterstock (scop ilustrativ)

Inspectoratul de Poliție al Județul Ilfov a fost sesizat, marți, în jurul orei 18, cu privire la faptul că, într-o cameră dintr-un hotel situat în orașul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Mort în camera de hotel

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni, care desfășoară activități pentru identificarea bărbatului respectiv, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept.

Potrivit primelor informaţii obţinute de Observator, acesta ar fi un cetăţean spaniol în vârstă, iar pe trupul său nu ar fi prezente urme de violenţă. Bărbatul trebuia să părăsească hotelul marţi, la ora 12, iar câteva ore mai târziu o cameristă a făcut descoperirea macabră. 

Surse judiciare arată că bărbatul ar fi murit în somn, însă medicii legiști vor stabili cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Otopeni. Cine ar fi acesta: nu are urme de violenţă pe corp