Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a intrat într-o casă de schimb valutar din Ploieşti, a turnat motorină pe podea şi a dat foc

Caz şocant în Ploieşti. Un individ a intrat într-o casă de schimb valutar, a stropit podeaua cu motorină şi a aprins încăperea. Casierele dinăuntru au fost nevoite să alerge printre flăcări pentru a-şi salveza vieţile. Se pare că incendiatorul ar fi un client nemulţumit. Este acum căutat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 23.12.2020, 09:53

Vezi și
  • Poliţiştii încearcă acum să dea de urma atacatorului.
  • Casieriţele nu au putut oferi o descriere amănunţită a acestuia.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum bărbatul, care are o plasă în mână, intră în casa de schimb valutar. Când ajunge aproape de geamul care îl separa de angajate, scoate o sticlă şi începe să toarne lichidul dinăuntru pe jos. 

Sticla avea capacul găurit, semn că individul a plănuit fapta. După ce podeaua a fost acoperită cu motorină, acesta pornit focul cu ajutorul unei brichete. 

Cele două femei au reuşit iasă la timp şi să scape tefere

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului şi au izolat zona. 

Lavinia Radu-purt de cuv IJP Prahova: Din primele date a reieşit faptul că o persoană nemulţumită ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea lichid imflamabil şi ar fi aprins cu o brichetă conţinutul, după care a fugit. 

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma atacatorului. Casieriţele nu au putut oferi o descriere amănunţită a acestuia, deoarece omul avea glugă pe cap şi faţa acoperită cu masca de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat a intrat într-o casă de schimb valutar din Ploieşti, a turnat motorină pe podea şi a dat foc