Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare, în Mangalia. I-a lăsat un mesaj de adio fostei iubite

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare, la Mangalia. Înainte de gestul necugetat, tânărul i-a lăsat un mesaj de adio fostei iubite în care o anunţa că vrea să-şi ia viaţa.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 15:30

"La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi amenințat că-și va lua viața.

Polițiștii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum și a autoturismului cu care acesta obișnuia să circule.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că un autoturism ar fi sărit în apele mării, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01.56, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului și insulița Mangalia.

Vezi și

La acest moment, scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila intervin în zona Portului Mangalia, pentru a scoate la suprafaţă trupul neînsufleţit al unui bărbat care se afla în vehiculul sus-menționat și stabilirea identității acestuia", anunţă IPJ Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare, în Mangalia. I-a lăsat un mesaj de adio fostei iubite