Antena Meniu Search
x

Un bărbat a trecut cu roțile tractorului peste tatăl său, din greșeală, în Lugoj. Omul nu a avut nicio șansă

Un accident înfiorător a avut loc în localitatea Bucovăț, de lângă Făget. Un bărbat și-a omorât tatăl, din greșeală, după ce a trecut cu roțile tractorului peste el.

de Redactia Observator

la 31.07.2021, 16:03

tractor
Un bărbat a trecut cu roțile tractorului peste tatăl său, din greșeală, în Lugoj. Omul nu a avut nicio șansă - Profimedia Images (imagine ilustrativă)

Potrivit Lugoj Info, victima, un bărbat de 60 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un accident stupid. Omul a murit după ce a fost călcat cu roțile remorcii, chiar de către fiul său.

Polițiștii au transmis că bărbatul de 32 de ani din Lugoj nu și-a observat tatăl, care dormea la umbra remorcii, și a trecut cu roțile peste el. Omul nu a avut nicio șansă și a decedat pe loc, susțin reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii nu exclud nici varianta ca victimei să i se fi făcut rău, pentru că e greu de crezut că nu a auzit zgomotul produs de motorul tractorului. Polițiștii vor lămuri împrejurările in care s-a produs acest tragic eveniment, după finalizarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bărbat a trecut cu roțile tractorului peste tatăl său, din greșeală, în Lugoj. Omul nu a avut nicio șansă