Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat beat, care abia se mai ţinea pe picioare, a fost oprit în trafic de şoferii clujeni. La un pas să lovească un troleibuz, a provocat haos pe şosele. "Scoate-i cheia! E mort de beat!"

Un bărbat beat, aflat la volanul unei utilitare, a fost oprit în trafic de şoferii clujeni, după ce aproape că a provocat un accident cu un troleibuz. Bărbatul nu mai putea nici să vorbească, nici să se deplaseze fără ajutor, au constatat poliţiştii chemaţi de cetăţenii furioşi. Rezultatul etilotestului a confirmat ceea ce era deja evident: avea 1,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 13:20

Vezi și

Un şofer în stare avansată de ebrietate a fost oprit de oameni în Mănăştur, judeţul Cluj, după ce manevrele sale periculoase din trafic au pus în pericol siguranţa celorlalţi cetăţeni de pe şosea. Bărbatul, aflat la volanul unei utilitare, mergea haotic, trecând de pe o bandă pe alta şi chiar intrând pe contrasens, depăşind linia dublă continuă.

Totul a fost filmat de persoanele din autoturismul care se deplasa în spatele vehiculului, care l-au şi luat la întrebări pe şoferul beat. Fără să oprească înregistrarea, bărbaţii i-au deschis portiera clujeanului şi i-au scos cheile din contact, exclamând nervoşi: "Ajută-mă! Scoate-i cheia! A lovit şi un troleu. E mort de beat! Sună la 112".

Alcoolemie de 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat

Întrebat de ce a urcat beat la volan, şoferul nu răspunde şi îşi aţinteşte privirea spre drum. Aflat în stare avansată de ebrietate, acesta nu mai putea vorbi. "Era să intri frontal în autobuz, în troleu", îl ceartă participanţii la trafic. Poliţiştii chemaţi de cetăţeni au efectuat un test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. "A fost ajutat de doi poliţişti, că nu putea să stea în picioare. Aşa a fost dus de pe banda a doua până în parcare", mărturiseşte cel care l-a oprit.

Şoferul a fost reţinut

"În jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier Cluj au intervenit în urma unei sesizări la numărul unic de urgență 112, prin care era semnalat un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă.Participanții la trafic au reușit oprirea autovehiculului până la sosirea polițiștilor rutieri. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", transmit poliţiştii clujeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat beat, care abia se mai ţinea pe picioare, a fost oprit în trafic de şoferii clujeni. La un pas să lovească un troleibuz, a provocat haos pe şosele. "Scoate-i cheia! E mort de beat!"