Antena Meniu Search
x

Un bărbat care a băut spirt contrafăcut, în Iași, i-a spus soției, înainte să moară: "Nu vă văd, mă doare în interior"

Un bărbat care a băut spirt contrafăcut, în Iași, i-a spus soției, înainte să moară: "Nu vă văd, mă doare în interior". 12 oameni au decedat după ce au consumat alcoolul care era colorat cu vopsea de ouă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.05.2020, 16:25

Spirt la Iași
12 oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut - Ziarul de Iași
  • 12 oameni au murit otrăviți cu spirt contrafăcut.
  • Spirtul era colorat cu vopsea de ouă.

Un bărbat care a băut spirt contrafăcut, în Iași, i-a spus soției, înainte să moară: "Nu vă văd, mă doare în interior". 12 oameni au decedat după ce au consumat alcoolul care era colorat cu vopsea de ouă.

Unul dintre bărbații care au murit după ce au consumat spirt contrafăcut, faricat cu metanol în loc de etanol și colorat cu vopsea de ouă, a apucat să îi spună soției cum se simte, înainte să își piardă viața. Alături de el au mai murit 11 oameni din mai multe sate, toți cunoscuți consumatori de spirt.

Alexa T., din Brătești, a murit pe 23 aprilie. În acea zi o rudă s-a dus la el în vizită și bărbatul i-a spus că nu mai vede. Apoi a vorbit cu soția lui: "Nu vă văd, dar văd camera. Mă doare în interior." A refuzat să meargă la spital, pentru că nu avea asigurare medicală, scrie Ziarul de Iași, iar spre seară a murit. 

În același sat au decedat alți trei oameni care consumaseră spirtul contrafăcut, cu o concentrație uriașă de metanol și colorat cu vopsea albastră de ouă. În total, 12 oameni, cu vârste între 45 și 55 de ani au murit intoxicați cu lichidul ucigași.

Doi arabi au fost deja arestați pentru 30 de zile, fiind patronii firmei care a produs spirtul contrafăcut. Ei se apără și spun că pe sticlele de spirt scria că e pentru uz extern, astfel că nu e vina lor că morții au băut și au fost practic otrăviți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat care a băut spirt contrafăcut, în Iași, i-a spus soției, înainte să moară: "Nu vă văd, mă doare în interior"