Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 48 de ani, strivit de un copac într-o pădure din Vrancea

Un bărbat de 48 de ani a decedat, marţi, în timp ce efectua activităţi de recoltare şi toaletare a arborilor forestieri într-o pădure de pe raza satului Greşu, comuna Tulnici, fiind surprins de un arbore care a căzut peste el, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 09:49

Un bărbat de 48 de ani, strivit de un copac într-o pădure din Vrancea Un bărbat de 48 de ani, strivit de un copac într-o pădure din Vrancea - Shutterstock

"La data de 08.10.2024, ora 11,24, lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Tulnici, cu privire la faptul că a găsit în stare de inconştienţă, în fondul forestier din punctul 'Pârâul bradului' din extravilanul comunei Tulnici, sat Greşu, o persoană de 48 de ani, din comuna Tulnici. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă, care a constatat decesul victimei", a precizat IPJ Vrancea.

La faţa locului au ajuns un echipaj al serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, cât şi un elicopter al SMURD Braşov, dar bărbatul nu mai prezenta semne vitale.

Potrivit poliţiei, din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul decedat desfăşura activităţi de recoltare şi toaletare a arborilor forestieri, în calitate de angajat al unei societăţi, fiind surprins de un arbore ce a căzut peste acesta.

Articolul continuă după reclamă

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 48 de ani, strivit de un copac într-o pădure din Vrancea