Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 58 de ani din Timiş s-a împuşcat cu arma de vânătoare, după o ceartă cu familia. Omul a lăsat un mesaj de adio

O ceartă cu familia, un moment de cumpănă şi o decizie dramatică. Un bărbat de 58 de ani din Buziaş, judeţul Timiş, s-a sinucis cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal.

de Monica Palade

la 12.07.2022, 12:28

Un bărbat de 58 de ani din Timiş s-a împuşcat cu arma de vânătoare, după o ceartă cu familia. Înainte de momentul fatal, omul a trimis un mesaj celor dragi

Înainte de momentul dramatic, bărbatul a trimis un mesaj celor dragi prin care îşi anunţa intenţia, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Omul, care era paznic la fondul de vânătoare, s-a certat rău cu cei de acasă şi a plecat supărat. Familia a bănuit că se va întâmpla ceva grav şi a anunţat poliţia. Într-un final, bărbatul a trimis şi mesajul de adio, chiar înainte de a apăsa pe trăgaci. Mai târziu, poliţiştii ajutaţi de colegii de la fondul de vânătoare l-au descoperit pe individ, în jurul orei 00:30. Acesta se împuşcase în maşina proprie.

Ce spun poliţiştii

La data de 12 iulie 2022, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 58 de ani (paznic de vânătoare) a fost găsit decedat în autovehiculul personal, într-o pădure de lângă orașul Buziaș. Acesta s-ar fi sinucis cu arma de vănătoare, pe care o deținea în mod legal.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și uz de armă fără drept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 58 de ani din Timiş s-a împuşcat cu arma de vânătoare, după o ceartă cu familia. Omul a lăsat un mesaj de adio