Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 62 de ani, fără permis, a ajuns pe contrasens şi a izbit frontal o maşină. Şoferul a murit, o tânără a ajuns la spital

Un șofer fără permis a murit într-un accident produs miercuri, pe DJ 141, la ieșirea din localitatea sibiană Moșna. Din motive deocamdată necunoscute, acesta a ajuns pe contrasens și a izbit frontal o altă mașină.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 10:32

Şoferul a murit în accident, o tânără a ajuns la spital
Şoferul a murit în accident, o tânără a ajuns la spital

Primele cercetări ale Poliției Sibiu arată că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Moșna spre Bârghiș, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Moșna, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Agnita.

Şoferul a murit în accident

În urma impactului, șoferul a murit, relatează Mediafax. Acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conform IPJ.

De asemenea, femeia de la volanul mașinii lovite a fost rănită și transportată la spital conștientă. Femeia a suferit, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, un traumatism toracico-abdominal și multiple escoriații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 62 de ani, fără permis, a ajuns pe contrasens şi a izbit frontal o maşină. Şoferul a murit, o tânără a ajuns la spital