Antena Meniu Search
x
LIVE

Un bărbat de 68 de ani, mort într-un accident de tractor. S-a răsturnat cu vehiculul pe un drum din Caraş-Severin

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din Caraş-Severin a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat pe un drum agricol din localitatea Rugi.

De Ovidiu Cojocaru la 05.10.2021, 11:13
Un bărbat a murit în Caraş Severin, după ce s-a răsturnat cu tractorul, oc5 tombrie 2021
Tractor răsturnat în Caraş-Severin, foto ilustrativ - Shutterstock - foto ilustrativ

Aseară,  în jurul orei 19, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la intrare în localitatea Rugi, pe un drum agricol, s-a răsturnat un tractor, o persoană fiind decedată.  Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că un bărbat de 68 de ani din localitate conducea un tractor pe un drum agricol în rampă, moment în care utilajul s-ar fi răsturnat, iar bărbatul ar fi fost prins sub tractor. 

O a doua persoană a fost rănită în accident

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului și rănirea unei femei de 49 de ani, care în momentul accidentului ar fi căzut de pe aripa tractorului, aceasta fiind transportată cu Ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor transmise de reporterul Observator, Iulia Pop, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat de 68 de ani, mort într-un accident de tractor. S-a răsturnat cu vehiculul pe un drum din Caraş-Severin

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX