Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 75 de ani bolnav, blocat într-o zonă greu accesibilă din Borşa, salvat de salvamontişti. A fost transportat la spital

Un bărbat de 75 de ani cu afecţiuni medicale a avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor pentru a fi coborât dintr-o zonă greu accesibilă, din Borşa. 

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 07:43

Echipa de prim ajutor i-a acordat îngrijiri pacientului şi după un traseu de aproximativ 3 kilometri, bărbatul a fost predat ambulanţei, care l-a transportat către cel mai apropiat spital.

„La fata locului a ajuns, terestru, echipajul SAJ Borșa, i-au acordat primul ajutor și îngrijri bărbatului iar salvatorii montani ai Salvamont Maramureș care s-au deplasat la caz ca resursă de sprijin vor prelua și coborî pacientul cu ajutorul tărgii UT 2000 plus până la autospeciala SAJ. Deplasarea și evacuarea echipelor de salvare se face doar terestru pe o distanță de aproximativ 3 km pe sens. Odata coborât barbatul de 75 ani va fi predat Ambulantei de unde va fi transportata la UPU din apropiere”, precizează Salvamont Maramureș.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 75 de ani bolnav, blocat într-o zonă greu accesibilă din Borşa, salvat de salvamontişti. A fost transportat la spital