Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 76 de ani, găsit mort în curtea sa, în Dolj. Pensionarul ar fi fost mușcat chiar de câinele său

Un bărbat de 76 de ani din localitatea Băileşti, județul Dolj, a murit după ce ar fi fost mușcat de un câine. Pensionarul a fost găsit mort de o vecină chiar în curtea sa.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 16:48

Un bărbat de 76 de ani, găsit mort în curtea sa, în Dolj. Pensionarul ar fi fost mușcat chiar de câinele său - Shutterstock

Polițiștii din Dolj au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost mușcat de un câine în localitatea Băileşti. Bărbatul în vârstă de 76 de ani a fost găsit mort.

Găsit mort în curtea sa 

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi miercuri de o femeie din localitate cu privire la faptul că vecinul său, de 76 de ani, ar fi fost muşcat de un câine. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, dar și un polițist din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega aflat în timpul liber, informează Mediafax.

În curtea imobilului a fost găsit bărbatul de 76 de ani, cu multiple plăgi la nivelul corpului, în imediata apropiere fiind găsit câinele acestuia, de rasă comună, care a fost imobilizat cu un lasou. Echipajul medical deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 76 de ani, găsit mort în curtea sa, în Dolj. Pensionarul ar fi fost mușcat chiar de câinele său