Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat din Baia Mare a ajuns la spital cu mai multe arsuri, după ce s-a electrocutat în timpul serviciului

Accident grav de muncă într-un cartier din Baia Mare. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe arsuri la nivelul abdomenului, după ce s-a electrocutat la staţia de distribuţie electrică, unde este angajat. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 14:13

- Shutterstock

Imediat la faţa locului, a intervenit un echipaj de salvare, iar după ce medicii l-au stabilizat pe bărbat, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine se face vinovat de întregul accident. Între timp, inspectorii ITM Maramureş aşteaptă şi ei un raport din partea firmei unde lucrează bărbatul. 

Bogdan Lucian, director Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: A fost adus de către ambulanţă un pacient în vârstă de 43 de ani, cu arsură prin electrocutare. Practic, este afectată 15% din suprafaţa corporală. Pacientul este stabil în acest moment. Nu necesită ventilaţie mecanică, dar va fi internat în secţia de Terapie Intensivă. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Baia Mare a ajuns la spital cu mai multe arsuri, după ce s-a electrocutat în timpul serviciului