Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Botoşani a încercat să se sinucidă după ce s-a uitat pe Google şi "a aflat" că are cancer. Două echipe de medici s-au luptat să-l salveze

Caz şocant pentru Serviciul de Ambulanţă din Botoşani. Un echipaj a fost chemat de urgenţă pentru a salva viaţa unui bărbat, care a vrut să se omoare după un diagnostic pe care şi l-a pus singur, pe internet.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.11.2023, 13:51

Vezi și

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă. Atunci, bărbatul i-a spus soţiei sale că merge într-o anexă a locuinţei ca să pună lemne pe foc la centrală. După acest moment, i-a trimis un mesaj soţiei sale prin care îşi cere scuze pentru ceea ce urma să facă. Imediat, femeia s-a dus în respectiva locaţie şi a văzut că soţul său încercase să-şi ia viaţa. Bărbatul a fost adus la Spitalul din Botoşani cu răni grave, apoi transportat la Iaşi pentru consultaţii de specialitate.

Din păcate, nu vorbim despre un caz singular

În timp ce discutau despre situaţia bărbatului, medicii de la Iaşi au aflat că acesta avea probleme de colon. Însă, în loc să meargă la un specialist pentru ajutor, bărbatul a preferat să caute simptomele pe internet şi şi-a pus singur diagnosticul de cancer la colon. Astfel, a decis să-şi ia viaţa.

Din păcate, nu vorbim despre un caz singular. Statisticile arată că trei sferturi dintre români obişnuiesc să ia pastile sau să-şi pună diagnostice fără a consulta un medic. Acest bărbat a fost salvat din fericire. Va primi consultaţii şi din partea unui psihiatru pentru a se vedea dacă suferă de depresie.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul şi-a tăiat venele cu un flex

Bărbatul de 48 de ani a fost găsit de soția sa inconștient în garajul casei, după ce ar fi vrut să-și ia viața și și-a tăiat venele cu un flex.  Cazul șocant s-a petrecut sâmbătă, pe 11 noiembrie. Bărbatul a fost găsit de soția lui, în garajul din curte, acoperit de sânge, iar flexul îi secționase arterele de la mâna stângă. Șocată, femeia a sunat imediat la 112 iar în cel mai scurt timp bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati.

Rănile bărbatului provocate de flex erau foarte adânci. După ce i s-a oferit primul ajutor, pentru oprirea sângerării, s-a decis transferul către secția de chirurgie plastică reparatorie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Botoşani a încercat să se sinucidă după ce s-a uitat pe Google şi "a aflat" că are cancer. Două echipe de medici s-au luptat să-l salveze