Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti după ce a primit un colet cu o greutate de 8 kg din Spania. Ce conţinea pachetul

Un bărbat din Bucureşti riscă să stea următori ani după gratii, după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet în care se aflau aproape 8 kilograme de canabis. Pachetul era trimis din Spania și a ajuns la un centru de distribuție din București.

de Cristina Dimulescu

la 17.06.2022, 18:02

Coletul, expediat din Spania, a fost ridicat de bărbat miercuri, în București, moment în care a fost prins în flagrant de către polițiștii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti-Serviciul Antidrog.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de transport, cantitatea de 7,8 kilograme de canabis.

Bărbatul prins în flagrant a fost arestat preventiv 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet în care se aflau aproape 8 kilograme de canabis. Pachetul era trimis din Spania.

D.I.I.C.O.T

Ulterior, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti după ce a primit un colet cu o greutate de 8 kg din Spania. Ce conţinea pachetul