Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Caracal şi-a bătut crunt soţia cu 19 mai tânără şi pe fiica lor, apoi i-a furat paşaportul şi 3.000 de euro

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Caracal și-a bătut soția și fetița și a furat pașaportul femeii ca s-o convingă să îi dea 3.000 de euro.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 15:40

- Shutterstock

Polițiștii din Caracal au fost sesizați, în urmă cu câteva zile, de către o femeie, cetățean marocan, că soțul ei a bătut-o și a amenințat-o cu moartea.

Soţia acestuia are 29 de ani

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Caracal, în timp ce era acasă, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa, în vârstă de 29 de ani, și ar fi agresat-o fizic, atât pe ea, cât și pe fiica lor.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru violență în familie și amenințare, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Întrucât din probatoriu s-a mai stabilit și faptul că bărbatul i-ar fi furat soției sale pașaportul pentru a o determina să îi dea suma de 3.000 de euro, la data de 26 iulie a.c., polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale și pentru furt și șantaj. Miercuri, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Caracal şi-a bătut crunt soţia cu 19 mai tânără şi pe fiica lor, apoi i-a furat paşaportul şi 3.000 de euro