Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Cluj, surprins de camere când fură telefonul unui angajat în timp ce se afla la cumpărături cu copiii săi

Furtul a ajuns la un alt nivel. Un tată din Cluj a fost surprins furând telefonul unui angajat al unui supermarket din cartierul Mănăştur, în timp ce făcea cumpărăturile de Crăciun, alături de soţie şi cei doi copii ai lor.

de Monica Palade

la 21.12.2021, 15:28

Deşi partenera îl vede, aceasta nu îi spune nimic şi nici nu îi atrage atenţia. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Poliţiştii au fost sesizaţi şi fac cercetări pentru a-l identifica pe bărbat şi pentru recuperarea bunului.

Ce spun oamenii legii

Un bărbat, tatăl a doi copii, a fost filmat cum fura un telefon din magazinul Carrefour, de pe Calea Florești, din Mănăștur, în timp ce făcea cumpărăturile de Crăciun, alături de familie.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au derulat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările au fost demarate în baza unei sesizări privind sustragerea unui telefon mobil, din interiorul unei societăți comerciale.

Investigațiile sunt continuate de polițiști în vederea recuperării prejudiciului cauzat, identificării faptuitorului și tragerii la răspundere penală a acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Cluj, surprins de camere când fură telefonul unui angajat în timp ce se afla la cumpărături cu copiii săi