Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Constanţa şi-a ucis soţia şi a aşteptat apoi să fie încătuşat

Un bărbat din Constanţa şi-a ucis soţia şi a aşteptat apoi să fie încătuşat. I-a încolţit acest plan în minte din clipa în care femeia a decis să divorţeze după o viaţă de chin.

Vezi și

Un bărbat din Constanţa şi-a ucis soţia şi a aşteptat apoi să fie încătuşat. I-a încolţit acest plan în minte din clipa în care femeia a decis să divorţeze după o viaţă de chin. Înainte de atac, bărbatul a postat pe Facebook mesaje care puteau să-i trădeze intenţiile criminale. Dar nimeni nu le-a luat în seamă.

Doar două săptămâni o mai despărţeau pe femeia de 47 de ani de un divorţ pe care îl aştepta ca pe-o salvare. Trăia în teroare, spun toţi apropiaţii. 

Aseară, după ultimul scandal, bărbatul şi-a înjunghiat soţia. 

Sadac Zafer, procuror Parchetul Tribunalului Constanţa: "Soţul a fost cel care a sunat la număr de urgenţă 112 şi a anunţat organele de poliţie că şi-a ucis soţia în cursul unui conflict conjugal spontan."

A fost o crimă anunţată. Individul, şofer de tir în Germania, îşi urmărea soţia chiar şi de la distanţă. Casa pe care şi-a ridicat-o în Murfatlar era împânzită de camere de supraveghere. Iar pagina de facebook e plină de mesaje cu subînţeles. 

"Cel mai mult te doare atunci când eşti dezamăgit de persoana despre care ai crezut că nu te va răni niciodată", sună un mesaj publicat de soţul ucigaş pe pagina sa de Facebook.

Nimeni n-a citit, însă, printre cuvinte. 

Din păcate, cele mai multe abuzuri rămân neanunţate. Oficial, în România, o femeie este agresată la fiecare 30 de secunde. Adică o româncă din zece devine victima violenţei domestice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Constanţa şi-a ucis soţia şi a aşteptat apoi să fie încătuşat