Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Constanţa şi-a violat fiica vitregă de 13 ani, în ultimii patru ani. A fost arestat pentru 24 de ore

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din judeţul Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în ultimii patru ani, şi-a violat fiica vitregă în vârstă de 13 ani, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 15:15

Un bărbat din Constanţa şi-a violat fiica vitregă de 13 ani, în ultimii patru ani. A fost arestat pentru 24 de ore
- Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că un bărbat de 45 de ani este cercetat de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Băneasa pentru comiterea infracţiunii de viol.

Bărbatul, arestat preventiv 24 de ore

“Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 - 2024,  bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acesteia”, au precizat poliţiştii.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia pentru luarea unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Constanţa şi-a violat fiica vitregă de 13 ani, în ultimii patru ani. A fost arestat pentru 24 de ore