Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani, bătută şi violată de propriul tată. Bărbatul din Dâmboviţa a fost arestat preventiv

Un bărbat de 34 de ani din Dâmbovița a fost arestat preventiv, vineri, pentru că anul trecut și-a agresat fizic și sexual fiica de 13 ani, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 18:49

Copilă de 13 ani, bătută şi violată de propriul tată. Bărbatul din Dâmboviţa a fost arestat preventiv
Copilă de 13 ani, bătută şi violată de propriul tată. Bărbatul din Dâmboviţa a fost arestat preventiv - Shutterstock

"La data de 21 iunie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat de 34 de ani, din Vișina, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", anunță IPJ Dâmbovița.

El a fost reținut, joi, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și violență în familie.

"Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 2 iunie 2023, și-ar fi agresat fizic fiica, în vârstă de 13 ani (la acel moment) și ar fi agresat-o sexual. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege", arată polițiștii.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, bătută şi violată de propriul tată. Bărbatul din Dâmboviţa a fost arestat preventiv