Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Dâmboviţa, arestat la domiciliu, după ce a lovit un consătean în cap cu un pahar

Un bărbat din comuna Ogrea, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat preventiv, miercuri, după ce a lovit un consătean cu un pahar în cap, punându-i viaţa în pericol. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală, potrivit News.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 21:17

Poliţia
Un bărbat a fost arestat la domiciliu, după ce a lovit un consătean cu un pahar în cap

”La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, sub coordonarea procurorului de caz, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, din Ogrea, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, a transmis, miercuri seară, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, faţa de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

”Bărbatul este bănuit că, la data de 4 februarie a.c., pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu un pahar, în zona capului, un alt bărbat de 67 de ani, din Ogrea, iar leziunile produse i-ar fi pus în pericol viaţa”, au mai precizat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Dâmboviţa, arestat la domiciliu, după ce a lovit un consătean în cap cu un pahar