Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dâmboviţa îşi ascuţea coasa pe un obuz din Al Doilea Război Mondial. Poliţiştii, martorii unui dialog suprarealist: "Dacă e terenul tău, e şi obuzul tău?"

Situaţie de-a râsu'-plânsu' într-o comună din Dâmboviţa. Chemaţi să aplaneze conflictul dintre doi vecini din satul Burduca, poliţiştii au descoperit un obuz neexplodat din Al Doilea Război Mondial.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 16:30

Un bărbat din Dâmboviţa îşi ascuţea coasa pe un obuz din Al Doilea Război Mondial. Poliţiştii, martorii unui dialog suprarealist: "Dacă e terenul tău, e şi obuzul tău?"
- cronica-gaestiului.ro

În fapt, obuzul a fost motivul disputei dintre cei doi săteni. Potrivit CronicaGăeştului, unul dintre săteni era gelos pe vecinul său pentru că acesta avea un obuz pe terenul său. Omul îi găsise şi o întrebuinţare practică: îşi ascuţea coasa pe el. "Dacă terenul e al tău, înseamnă că și obuzul e al tău?", a fost replica suprarealistă pe care au auzit-o poliţiştii în momentul în care au ajuns la faţa locului.

Imediat, oamenii legii au chemat întăriri. La faţa locului au fost chemate de urgenţă echipaje pirotehnice, ISU şi SMURD. Proiectilul a fost ridicat de autorităţi şi urmează a fi distrus în siguranţă, într-un poligon. Investigaţiile ulterioare ale poliţiştilor au scos la iveală faptul că în comună ar exista mai multe astfel de obuze neexplodate, dar pe care oamenii nu le-au raportat niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Dâmboviţa îşi ascuţea coasa pe un obuz din Al Doilea Război Mondial. Poliţiştii, martorii unui dialog suprarealist: "Dacă e terenul tău, e şi obuzul tău?"