Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Giurgiu a pretins că este poliţist şi a cerut mită 5.000 de lei pentru a interveni într-un dosar. A fost reţinut după ce DNA a intrat pe fir

Un fals poliţist din Giurgiu a fost prins în flagrant când lua mită 5.000 de lei. Individul care spunea că este ofiţer MAI promisese că va ajuta, în schimbul banilor, o persoana cercetată penal pentru abuz în serviciu. A fost însă denunţat şi, mai apoi, reţinut pentru 24 de ore.

Alin Stan
de Alin Stan

la 17.03.2022, 17:33

Vezi și

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DNA), poliţiştii din Giurgiu au prins în flagrant un bărbat în timp ce primea mită suma de 5.000 de lei de la o altă persoană, denunţător în această cauză. Bărbatul a pretins că va ajuta persoana păgubită să scape de o eventuală condamnare penală pentru că îi cunoaşte pe poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu care instrumentau un dosar privind un abuz în serviciu.

De asemenea, acesta a mai pretins că este ofiţer în cadrul IPJ Giurgiu şi că a colaborat inclusiv cu MAI. În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite obiecte de recuzită care să lase impresia că acesta este ofiţer în cadrul Poliţiei Române. Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Giurgiu a pretins că este poliţist şi a cerut mită 5.000 de lei pentru a interveni într-un dosar. A fost reţinut după ce DNA a intrat pe fir