Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iaşi și-a ucis cu bestialitate partenera, după un scandal monstru. Fiica de 11 ani a femeii se afla în casă

Crimă îngrozitoare într-o comună din judeţul Iaşi. O femeie de 40 de ani a fost ucisă de partenerul ei, în casa în care se afla şi fiica ei în vârstă de 11 ani. După arestarea criminalului, copila a fost lăsată de autorităţi în grija surorii sale mai mari. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.10.2022, 13:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

În urma unui conflict între cei doi concubini, bărbatul s-ar fi năpustit asupra femeii, iar pe trupul acesteia anchetatorii au găsit urme care indică că ar fi murit prin strangulare. Imediat, a fost dus la audieri concubinul său de 40 de ani, iar după audieri s-a decis arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. S-a deschis în acest caz un dosar penal pentru omor al unui membru al familiei.

La fel de tragic este că la momentul respectiv, în locuinţă se află şi fiica de 11 ani. Nu se ştie exact dacă a văzut întreagă scenă. Aceasta a fost luată de cei de la DGASPC şi ulterior plasată în regim de urgenţă la sora sa, care este căsătorită şi locuieşte tot în judeţul Iaşi. Fata primeşte consiliere psihologică, în timp ce ancheta continuă. Se pare că între cei doi ar mai fi fost incidente şi în trecut, mai ales pe fondul consumului de alcool, dar cei care îi cunosc nu se aşteptau să se ajungă la o asemenea tragedie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Iaşi și-a ucis cu bestialitate partenera, după un scandal monstru. Fiica de 11 ani a femeii se afla în casă