Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Prahova s-a dat drept poliţist şi i-a promis unei cunoştinţe că îi angajează fiica. Câţi bani a cerut la schimb

Un bărbat din judeţul Prahova este cercetat pentru înşelăciune, după ce a primit de la o persoană aproape 10.000 de lei pretinzând că este poliţist şi că îi poate angaja fiica. În urma unei percheziţii făcute acasă la suspect, poliţiştii au găsit elemente vestimentare cu inscripţia Poliţiei, dar şi o legitimaţie cu însemnele unei asociaţii a unor ofiţeri în rezervă.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 16:32

- Shutterstock

Potrivit datelor furnizate miercuri de Poliţia judeţeană, bărbatul suspectat de infracţiunea de înşelăciune are 56 de ani şi locuieşte în comuna prahoveană Fulga. 

''În fapt, în perioada august-septembrie 2021, bărbatul ar fi pretins că este funcţionar public într-o instituţie, astfel, solicitând şi obţinând de la un alt bărbat aproximativ 9.700 de lei, sub pretextul achitării taxelor necesare angajării fiicei sale într-o funcţie de funcţionar public, prin susţinerea unui concurs'', informează IPJ Prahova.

Marţi, poliţiştii au făcut o descindere la locuinţa suspectului. În urma percheziţiei, ei au găsit obiecte vestimentare purtând însemnele Poliţiei Române, dar şi o legitimaţie care are fotografia bărbatului şi însemnele unei asociaţii a foştilor ofiţeri. Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Prahova s-a dat drept poliţist şi i-a promis unei cunoştinţe că îi angajează fiica. Câţi bani a cerut la schimb