Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Sibiu a amenințat trecătorii cu un cuțit și a găurit roțile mai multor mașini. Tânărul era prea "agitat" şi a fost dus la spital

Un bărbat a amenințat, luni, cu un cuțit, oamenii pe stradă, într-un cartier din Sibiu și a tăiat anvelopele a opt mașini, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 19:31

Vezi și

Poliția Sibiu a fost anunțată luni că un bărbat amenință oamenii pe stradă cu un cuțit și distruge anvelopele unor mașini parcate pe strada Henri Coandă, din oraș. Oamenii legii l-au depistat pe bărbat. Este vorba despre un sibian în vârstă de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuțit.

Polițiștii au identificat 8 autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înțepare cu cuțitul. „Din cauza stării confuze și a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au declanșat cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. Nu au fost persoane rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Sibiu a amenințat trecătorii cu un cuțit și a găurit roțile mai multor mașini. Tânărul era prea "agitat" şi a fost dus la spital