Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vâlcea, care împodobea poarta pentru o nuntă, a alunecat și s-a înfipt în gard. A fost dus de urgenţă la spital cu hemoragie puternică

Un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea a ajuns, joi, la spital cu hemoragie masivă după ce a căzut peste poarta de la intrarea în propria gospodărie pe care o împodobea pentru o nuntă.

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 21:33

Un bărbat din Vâlcea, care o împodobea pentru o nuntă, a alunecat și s-a înfipt în ţepii de la poartă
Un bărbat din Vâlcea, care o împodobea pentru o nuntă, a alunecat și s-a înfipt în ţepii de la poartă - ISU Vâlcea

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, bărbatul a alunecat pe scara pe care o folosea pentru a monta ornamentele şi a rămas prins cu o mână în elementele ascuţite ale porţii, scrie Agerpres.

Accidentat într-un moment de neatenţie

"Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în această după-amiază pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masivă şi era captiv în elementele metalice ale unei porţi, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD. Din informaţiile obţinute de către echipajele care au intervenit, bărbatul voia să îşi împodobească poarta pentru nuntă. A alunecat pe scară şi s-a înfipt cu mâna dreaptă în ţepii de la poartă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Pentru a-l elibera pe bărbat din poartă a intervenit şi un echipaj de descarcerare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vâlcea, care împodobea poarta pentru o nuntă, a alunecat și s-a înfipt în gard. A fost dus de urgenţă la spital cu hemoragie puternică