Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat le-a arătat pasagerilor pistolul, pe aeroportul din Timișoara. A fost încătușat când a pus mâna pe armă

Au fost momente de panică, noaptea trecută, la terminalul Plecări, din aeroportul Timişoara. Un bărbat înarmat s-a plimbat printre ceilalţi călători cărora le arăta dezinvolt pistolul. Speriaţi, oamenii au alertat poliţiştii. În faţa agenţilor, bărbatul de 57 de ani a trecut la provocări şi a pus chiar mâna pe armă.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 31.05.2022, 14:09

Vezi și

Incindentul a avut puțin înainte de ora 22.00.

Bărbat încătușat pe aeroportul Timișoara. S-a plimbat cu un pistol la brâu, sub ochii pasagerilor

În fața terminalului de plecări interne, bărbatul le-a arătat celor care se aflau acolo pistolul pe care îl avea în teacă. Un agent a mers spre el ca să-l legitimeze, moment în care bărbatul a pus mâna pe armă. De aceea, a fost rapid încătușat de polițiștii de la Frontieră și predat celor de la Transporturi. Individul, care era îmbrăcat într-o uniformă de agent de pază, are 57 de ani și era băut.

Oamenii legii au verificat și arma și au stabilit că este vorba despre un pistol de tip airsoft. Asupra sa mai avea și 33 de bile de platic, dar și trei tuburi de dioxid de carbon. Practic, le poate deține și fără autorizație, așa că a fost doar amendat cu 5.000 de lei, pentru abateri de la regimul armelor și munițiilor și tulburarea liniștii și ordinii  publice. Apoi, a fost lăsat să plece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat le-a arătat pasagerilor pistolul, pe aeroportul din Timișoara. A fost încătușat când a pus mâna pe armă