Antena Meniu Search
x

Video Incident tulburător în Popești-Leordeni. Un tânăr era să rămână fără un ochi, după ce a fost împușcat în cap cu o bilă airsoft, din senin

Un incident şocant a băgat spaima în locuitorii din Popeşti-Leordeni. Un bărbat de 31 de ani a fost împuşcat cu o armă de airsoft, din senin, pe stradă. Agresorul s-ar fi aflat într-o maşină şi ar fi tras la întâmplare pentru că nu îl cunoştea pe bărbat. La aproape 48 de ore de la incident, individul e încă liber, poliţiştii nu l-au identificat până acum. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.01.2022, 11:27

Vezi și

Traian Curteanu, victimă: Am simţit o lovitură în zona frunţii şi m-am întors la iubita mea şi mi-a spus că îmi curge sânge. 

Traian Curteanu s-a trezit în vestul sălbatic, odată întors acasă după câţiva ani petrecuţi în Anglia. A fost împuşcat pe stradă în timp ce se îndrepta spre casă cu iubita lui. 

Traian Curteanu, victimă: Chiar înainte să se întâmple a trecut o maşină prin faţa noastră, prin lateral cum ar veni, şi am auzit un zgomot, un şuierat, şi după aia am simţit durerea. A început să îmi curgă sânge destul de mult din frunte. 

Andre Rotaru, reporter Observator: Zona este plină de camere de supraveghere, iar în această dimineaţă poliţiştii au ridicat imaginile surprinse de acestea, pentru a încerca să îl identifice pe cel care a tras. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a aflat abia la spital că a fost împuşcat

Traian Curteanu, victimă: Noi am spus iniţial că a ricoşat o pietricică de la o maşină. La spital mi s-a spus după radiografie că nu ar fi o pietricică. Mi-a spus că e o bilă de plastic şi aş fi fost împuşcat. M-a anesteziat şi mi s-a scos bila de plastic. 

Emilia Rădulescu, IPJ Ilfov: Fiind examinat de medici, s-a extras din zona frunţii o bilă de plastic de mici dimensiuni de culoare albă, de mici dimensiuni, ce poate proveni de la un pistol airsoft. 

Dragoş Soare, instructor autoapărare: Cel mai probabil este muniţie de airsoft. De regulă ele sunt de calibrul 6 mm, acea bilă, în poză, pare ceva mai mare. În funcţie de distanţă, de zona în care tragem, pericolul poate să fie din ce în ce mai mare. Dacă ar străpunge zonele moi poate intra destul de adânc, cum ar fi la nivelul ochiului. 

Tânărul împușcat o bilă de airsoft a avut totuşi noroc

Bila i s-a înfipt sub pielea de pe frunte. Medicii i au extras proiectilul şi l-au cusut. 

Andre Rotaru, reporter Observator: Bărbatul a mers în această dimineaţă şi la Institutul Naţional de Medicină Legală, acolo unde a fost examinat. Medicii urmează acum să întocmească un raport complet cu rănile pe care le-a suferit.

Tânărul este convins că cel care l-a împuşcat nu îl cunoştea şi a tras pur şi simplu la întâmplare. Tocmai asta îi sperie şi mai tare pe localnici. Poliţiştii au deschis un dosar penal. Seara trecută, au mers cu bărbatul rănit şi au periat zona în căutare de indicii. Dar până la această oră, trăgătorul nu a fost identificat şi e încă în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Incident tulburător în Popești-Leordeni. Un tânăr era să rămână fără un ochi, după ce a fost împușcat în cap cu o bilă airsoft, din senin