Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat nevăzător, refuzat de doi şoferi de ride sharing din cauza câinelui ghid, a mers în instanţă. Sentinţa dictată după un an

Un bărbat nevăzător, refuzat de doi şoferi de ride sharing din cauza câinelui ghid, a dat compania de transport în judecată şi a câştigat procesul. Totul a început în vara anului trecut când bărbatul a fost nevoit să cheme nu una, ci trei maşini. Abia cu ultima sosită a reuşit să plece. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.07.2023, 14:38

Vezi și

Incidentul s-a petrecut anul trecut în Bucureşti, clujeanul nevăzător a fost refuzat de doi şoferi ai unei companii de ridesharing tocmai din cauza câinelui ghid care îl însoţea peste tot. Primul, în momentul în care a văzut animalul a parcat mai în faţă şi a anulat comanda sub pretextul că a aşteptat prea mult, al doilea l-a refuzat direct pe motiv că îi strică maşina.

Motivul pentru care al treilea şofer a acceptat cursa

Abia al treilea a acceptat cursa doar pentru că mama sa, cu probleme de vedere, se confruntă cu situaţii similare atunci când are nevoie de transport. Supărat, omul s-a adresat instanţei, iar acum Tribunalul Bucureşti i-a dat câştigat de cauză.

Magistraţii au hotărât ca firma de ridesharing să plătească şi cheltuielile de judecată, în valoare de 6000 de lei, dar şi 10.000 de lei, daune morale pentru clujean. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat nevăzător, refuzat de doi şoferi de ride sharing din cauza câinelui ghid, a mers în instanţă. Sentinţa dictată după un an