Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat s-a înecat în Herăstrău, după petrecerea de Crăciun a companiei. Soţia sa anunţase că de 2 zile nu mai ştia nimic de el

Moarte misterioasă în parcul Herăstrău din Capitală. Angajatul unei firme auto, care a organizat acolo o petrecere de Crăciun acum două zile, a fost găsit azi plutind în apă. Anchetatorii vor să afle acum dacă bărbatul a căzut în lac sau a fost aruncat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.12.2023, 19:30

Vezi și

Nimeni nu ştie în acest moment cum a ajuns bărbatul de 46 de ani în lacul aproape înghețat din parcul Herăstrău.

Bărbatul era vopsitor la o companie auto de lux

Bogdan Dinu, reporter Observator: Pescarii sunt cei care au sunat la 112. L-au văzut pe bărbat în jurul prânzului, în apă. Atunci, polițiștii dar și pompierii au sosit la fața locului, dar nu au mai putut decât să constate decesul acestuia.

Cu doar două ore înainte, o femeie din Sectorul 2 anunțase dispariția soțului ei. Miercuri, bărbatul a plecat la muncă și nu s-a mai întors. Era vopsitor la o companie auto de lux care miercuri noaptea a organizat petrecerea companiei, într-un restaurant din parcul Herăstrău. De două nopți, nu mai știa nimic de el. 

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce a fost scos din apă de scafandri, soția bărbatului a identificat trupul bărbatului. Șocul fiind foarte puternic, polițiștii vor să fie siguri că este vorba de una și aceeași persoană, motiv pentru care va fi, cel mai probabil, nevoie de un test ADN care să ducă la identificarea victimei.

Anchetatorii vor să afle dacă a fost vorba de un accident sau o crimă

Bărbatul nu avea acte asupra sa. Anchetatorii vor să afle acum cu exactitate ce s-a întâmplat şi iau în calcul atât un accident, cât şi o crimă.

Bărbat: Da, a fost o petrecere... Ei zic că s-ar fi îmbătat, s-a dus lângă apă și cam aia ar fi fost.

Bărbat: A fost în afara debarcaderului, a fost între debarcader și... În partea aia, acolo. Dar a plouat, a fost zilele astea umiditate, alunecă imediat...

Trupul bărbatului înecat a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat s-a înecat în Herăstrău, după petrecerea de Crăciun a companiei. Soţia sa anunţase că de 2 zile nu mai ştia nimic de el