Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 65 de ani, găsit mort într-un lac înghețat din Iași. O localnică a făcut descoperirea macabră: "Vai de capul lui, om muncitor"

Descoperire macabră, seara trecută, într-o localitate din judeţul Iaşi! Un cioban a fost găsit fără suflare într-un lac îngheţat, aflat în apropierea stânei la care lucra. Bărbatul de 65 de ani a fost dat dispărut încă de sâmbătă, atunci când a plecat de acasă spre stână cu bicicleta. 

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 08:23

Vezi și

Localnică: Vai de capul lui, om muncitor.

Trupul bărbatului a fost descoperit aseară de soţia unui localnic. Femeia s-ar fi dus să hrănescă animalele şi a observat o bicicletă lângă marginea lacului îngheţat. Imediat, gândul i s-a dus la ce este mai rău, şi-a alertat soţul, iar acesta a sunat imediat la 112.

Martor: Nevasta mea a spus: vezi că este o bicicletă. Eu ştiu. Acolo am văzut spartă gheaţa.

Disperat că nu mai dă de el, fratele victimei a mers la poliţie

Pe acelaşi subiect

Bicicleta însă ar fi fost pe malul lacul lacului încă de sâmbătă, atunci când ciobanul a plecat spre stână şi nu a mai ajuns. Disperat că nu mai dă de el, fratele victimei a mers la poliţie.

"Cineva să mă ajute".

Din păcate, la scurt timp, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul. Şocaţi de vestea morţii ciobanului, localnicii nu îşi explică nici acum cele întâmplate.

Localnic: Da, îl ştiu. Că tot venea şi făcea cumpărături aici.

Localnic: Era muncitor la stână. Necăjit, săracul. Da, că era toată ziua.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat de 65 de ani, găsit mort într-un lac înghețat din Iași. O localnică a făcut descoperirea macabră: "Vai de capul lui, om muncitor"