Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a prăbușit sub o ploaie de lovituri de cuțit, sub ochii iubitei, pe o stradă din Târgu Jiu, răpus de rivalul în dragoste

Un atac fulgerător cu cuțitul l-a lăsat într-o baltă de sânge pe un bărbat care mergea pe stradă însoțit de iubita sa. Agresorul a reușit să fugă pe moment, dar a fost prins de polițiști.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2020, 15:01

- Observatornews.ro
  • Bărbatul a fost atacat pe stradă, cu iubita lângă el
  • Atacatorul era chiar rivalul său în dragoste

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: "S-a solicitat arestarea preventivă a inculpatului C.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, prevăzută de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 Cod penal, apreciindu-se motivat că sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege.

Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 28.10.2020, în jurul orelor 5,10, la intersecţia străzilor 16 februarie cu Dobrogreanu Gherea din mun. Tg.-Jiu, pe fondul unui conflict angajat sub stăpânirea unui sentiment de gelozie şi al consumului de alcool, inculpatul C.C., folosindu-se de un cuţit tip briceag cu lama de 8,5 cm, a lovit puternic şi înjunghiat în zona pieptului, a feţei şi a membrelor superioare pe persoana vătămată C.G. , după care a părăsit în fugă locul faptei"

Persoana vătămată a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viaţa, conform constatărilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Gorj, fiind internată în spital.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat s-a prăbușit sub o ploaie de lovituri de cuțit, sub ochii iubitei, pe o stradă din Târgu Jiu, răpus de rivalul în dragoste