Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat supărat că și-a pierdut toți banii la păcănele a făcut un scandal uriaș cu polițiștii în fața unui cazinou din Baia Mare

Un bărbat beat, din Baia Mare, s-a enervat că și-a pierdut banii la cazinou, așa că a pornit un scandal uriaș. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la comportamentul bărbatului și au intervenit. Doar că, atunci când au ajuns la fața locului, un prieten de-al bărbatului și-a făcut apariția și l-a îmbrâncit pe polițist.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 27.02.2023, 13:44

Vezi și

Un bărbat, de 39 de ani din Baia Mare, s-a "supărat" că și-a pierdut banii la cazinou, așa că a început să aibă un comportament agresiv. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, iar în timp ce se afla în sala de jocuri, acesta a provocat un adevărat scandal. A fost scos afară, iar în momentul în care a ajuns la autospeciala de poliție, a devenit agresiv. 

În acel moment, a intervenit în scandal și un prieten de-al bărbatului din Bacău, care l-a îmbrâncit pe un polițist. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Bărbatul nervos a opus rezistență atunci când trebuia să urce în autospeciala de poliție. A fost încătușat de oamenii legii.

"Întreg scandalul s-a încheiat la secția de Poliție, acolo unde bărbatul recalcitrant, iubita acestuia, dar și prietenul care a sărit în ajutorul lui au fost audiați de către polițiști. Scandalul s-a mutat în fața cazinoului, în momentul în care agenții de pază l-au scos pe bărbat afară din interiorul localului. La vederea polițiștilor, bărbatul a opus rezistență, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să-l încătușeze. În acel moment, un bărbat din Bacău, prieten cu bărbatul care a pornit întreg scandalul, a început să-i îmbrâncească și să-i agreseze pe polițiști. Pe numele acestuia polițiștii au deschis dosar penal pentru ultraj", a transmis reporterul Observator, Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat supărat că și-a pierdut toți banii la păcănele a făcut un scandal uriaș cu polițiștii în fața unui cazinou din Baia Mare