Antena Meniu Search
x

Un bătrân a murit electrocutat în Alba, în timp ce scutura nucul. Omul a folosit o bară metalică, lângă calea ferată

Tragedie, duminică după-amiză, în satul Vinerea din județul Alba. Un bătrân a murit electrocutat în timp ce scutura nucul cu o bară metalică. Bărbatul de 84 de ani locuia în apropierea căii ferate.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 11:59

Un bătrân a murit electrocutat în Alba, în timp ce scutura nucul. Omul a folosit o bară metalică, lângă calea ferată - bzi.ro / imagine ilustrativa

Din primele verificări ale polițiștilor, se pare că, în timp ce scutura nucul cu o bară metalică, s-ar fi produs un arc electric între aceasta și firele de electricitate aferente căii ferate.

A murit electrocutat în timp ce scutura un nuc, cu o bară metalică, lângă calea ferată

Omul a murit electrocutat.

”Un bărbat de 84 de ani, din Vinerea, a decedat, în zona căii ferate care trece prin apropierea locuinţei sale. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul a folosit un băţ metalic pentru a scutura un nuc, însă, la un moment dat, s-ar fi produs un arc electric între acesta şi firele de electricitate aferente căii ferate”, a transmis, luni, IPJ Alba, potrivit news.ro.  

În cauză nu există suspiciuni cu privire la modul de producere a evenimentului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bătrân a murit electrocutat în Alba, în timp ce scutura nucul. Omul a folosit o bară metalică, lângă calea ferată