Antena Meniu Search
x

Foto Un bătrânel a murit ars de viu în casa lui din Bihor, după ce ar fi aruncat în sobă rumeguş şi ulei. Nu avea bani de lemne de foc

Un bărbat de 77 de ani şi-a găsit sfârşitul în propria casă, după ce ar fi încercat să pună diferite materiale inflamabile în sobă pentru a se încălzi. Acesta nu ar fi avut bani de lemne de foc, iar un incendiu i-a cuprins locuinţa din din oraşul Valea lui Mihai, judeţul Bihor.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 12:25

Potrivit comunicatului ISU, cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că nefericitul eveniment, soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 77 de ani şi cu distrugerea bunurilor din încăperile mistuite de flăcări, a fost generat, cel mai probabil, de o sobă metalică nesupravegheată, în care au fost introduse materiale combustibile pentru care sistemul de încălzire nu a fost proiectat, relatează Agerpres.

Un apelant al numărului unic 112 a sesizat duminică, la ora 23.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la producerea unui incendiu la o casă din Valea lui Mihai, semnalând totodată posibilitatea ca proprietarul, o persoană vârstnică, să fi fost surprins de flăcări în interior.

Pompierii l-au găsit mort în dormitor

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent atât la nivelul acoperişului, cât şi în interiorul locuinţei, în dormitor şi baie, existând riscul extinderii acestora şi la alte încăperi. Pompierii militari au acţionat simultan pentru stingerea focarelor şi căutarea victimei în interiorul casei în flăcări. Din nefericire, au găsit în dormitorul casei, corpul carbonizat al bărbatului în vârstă de 77 ani.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite după mai bine de două ore de luptă cu flăcările, însă bărbatul locatar nu a mai putut fi salvat.

Potrivit ebihoreanul.ro, bărbatul ar fi avut o pensie lunară mică şi nu îşi permitea să cumpere lemne de foc, fiind nevoit să găsească alte alternative pentru a se încălzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bătrânel a murit ars de viu în casa lui din Bihor, după ce ar fi aruncat în sobă rumeguş şi ulei. Nu avea bani de lemne de foc