Un bebeluş de 5 luni a murit, în Neamţ, după ce a luat foc patul pus lângă sobă

De Cristian Ionescu.
Publicat: 18.01.2021, 18:32.
Actualizat: 18.01.2021, 18:32

Un copil de doar cinci luni a murit, la Bălușești, după ce a luat foc pătuţul pus lângă sobă. Incendiul s-a întins rapid la toată casa, în care se aflau trei copii şi mama lor.

Un bebeluş a murit după ce focul a curpins patul în care dormea, la Neamţ

observatornews.ro

Un bebeluş a murit, la Neamţ

Pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Bălușești, comuna Icușești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM și pompieri voluntari din cadrul SVSU Icușești.

Pompierii voluntari din cadrul SVSU Icușești au localizat incendiul care s-a manifestat în interiorul unei camere dintr-o locuință, cu degajare mare de fum. În interiorul camerei erau trei copiii minori. Aceștia au fost evacuați de mama lor până la sosirea forțelor de intervenție.

Forțele de intervenție au găsit la fața locului un sugar de 5 luni în stop cardio-respirator, cu arsuri la nivelul membrelor inferioare.

Din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul.

În urma incendiului a ars patul care se afla în imediata apropiere a sobei. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost jarul/scântei căzut din sistemele de încălzire.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.