Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un botoşănean cu pistol şi-a terorizat vecinii. A tras mai multe focuri de armă din balcon și într-un părculeţ de joacă pentru copii

Locatarii unui cartier din municipiul Botoșani au trăit momente de coşmar după ce un bărbat înarmat cu un pistol a ieșit pe balconul apartamentului său și a tras mai multe focuri de armă. Mai multe persoane au sunat imediat la numărul de urgență 112. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, care l-au identificat și reținut pe agresor. 

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 09:09

După ce individul a tras de pe balcon mai multe focuri de armă, a coborât în parcul pentru copii de lângă bloc, unde a mai tras un foc în plan vertical.

Focuri de armă într-un cartier din Botoşani

Martorii îngoziţi au sunat imediat la Poliţie iar oamenii legii au ajuns imediat faţa locului. În timpul intervenției, bărbatul a devenit recalcitrant și a încercat să se opună reținerii, însă polițiștii au reușit să-l imobilizeze și să-l ducă la secția de poliție.

Vezi și

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: A fost identificat un bărbat de 53 de ani din municipiul Botoşani, iar în urma controlului corporal asupra acestuia au fost identificate 4 cartuşe şi o armă. Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Locatarii blocului unde trăiește bărbatul spun că acesta este o amenințare constantă pentru comunitate. De-a lungul anilor, el şi-a terorizat în mod constant vecinii. Mai mult, acesta aducea câini periculoși în bloc, pe care îi asmuţea asupra vecinilor și îi amenință că, dacă vor continua cu reclamațiile, va da foc apartamentului. Deși bărbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie și a primit diverse amenzi, acest lucru nu l-a făcut să se oprească din a-şi teroriza vecinii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un botoşănean cu pistol şi-a terorizat vecinii. A tras mai multe focuri de armă din balcon și într-un părculeţ de joacă pentru copii