Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un călugăr beat s-a urcat la volan şi a făcut praf două maşini, la Bicaz Chei (video)

Un călugăr beat s-a urcat la volan şi a făcut praf două maşini, la Bicaz Chei. Grav accident de circulație miercuri după-amiaza.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 17:13

Un călugăr beat s-a urcat la volan şi a făcut praf două maşini, la Bicaz Chei (video)

Un călugăr beat s-a urcat la volan şi a făcut praf două maşini, la Bicaz Chei. Grav accident de circulație miercuri după-amiaza, după ce trei autoturisme s-au izbit violent, unul dintre ele, condus de un călugăr, scăpândt de sub control. 

Din declarațiile martorilor de la fața locului, reiese faptul că un autoturism marca Skoda, condus de către un bărbat îmbrăcat în haine preoțești care a pierdut controlul mașinii, a intrat frontal într‑un Volkswagen, apoi a ricoșat într‑un Matiz.

La fața locului au ajuns două echipaje de poliție, și a fost solicitat și un echipaj de descarcerare din partea pompierilor militari. Prima victimă, șoferul care a provocat carambolul, a foat preluat de o ambulanţă cu răni serioase în zona capului. Alte două persoane, şoferul celei de a doua mașini și o femeie, pasageră în cea de a treia mașină, au fost rănite și au ajuns la spital. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii rutieri au testat cu aparatul etilotest toți conducătorii auto, iar în urma probelor a reieșit că cel vinovat de producerea accidentului, călugărul, se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 1/1000 alcool pur în aerul expirat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un călugăr beat s-a urcat la volan şi a făcut praf două maşini, la Bicaz Chei (video)