Antena Meniu Search
x

Un camion a lovit un panou publicitar și a luat foc, într-o benzinărie din Timiș

Pompierii din Timiş au intervenit, luni, la un accident urmat de incendiu produs într-o benzinărie de pe A1. Un camion a lovit un panou publicitar şi a luat foc.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 21:21

Vezi și

"Am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unui accident rutier pe A1 km 428, în incinta unei benzinării, în zona localităţii Margina. Un autotren a lovit totemul benzinăriei", a transmis, luni, ISU Timiş. Sursa citată a precizat că, în urma impactului, atât autotrenul, cât şi panoul publicitar au luat foc.

"Din primele informaţii, autotrenul transporta rulote. În autotren se afla doar conducătorul, care s-a autoevacuat şi a fost preluat de ambulanţa SAJ în stare conştienţă", a mai transmis sursa citată.

Mobilizare pentru stingerea incendiului de la benzinăria din Margina

Începând cu ora 16.41 s-a dispus activarea Grupei Operative la nivelul Inspectoratului.

"Au fost forţe şi mijloace din cadrul a 5 subunităţi de intervenţie: 2 ofiţeri şi 32 subofiţeri, cu 2 autospeciale de serviciu, şase autospeciale de stingere, o autocisternă de 30.000 l, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. În acest moment incendiul este lichidat. Se acţionează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative", a mai transmis ISU Timiş.

Potrivit pompierilor, în benzinărie nu sunt raportate probleme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un camion a lovit un panou publicitar și a luat foc, într-o benzinărie din Timiș