Antena Meniu Search
x

Video Un canar jucăuş "dansează de fericire" în autospeciala Jandarmeriei. Se rătăcise pe străzi, în Galaţi, şi nu mai putea să zboare

Misiune inedită. O pasăre a fost salvată, ieri, de la un sfârşit tragic, în Galaţi. Jandarmii au ajutat un canar, care se afla în mijlocul străzii Nicolae Bălcescu şi nu putea să zboare. Asta după ce martorii au văzut pasărea speriată şi neputincioasă şi au sunat la 112. Un echipaj a ajuns la faţa locului şi a preluat canarul, care avea inelul de indentificare la picior. În drum spre Grădina Botanică, pasărea buclucaşă s-a jucat în autospeciala Jandarmeriei. Într-un final, canarul a fost predat specialiștilor, pentru a îi găsi stăpânii.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 08:44

Apel surprinzător la 112 din partea unor trecători de pe strada Nicolae Bălcescu din Galați. O pasăre mică era blocată în mijlocul străzii și nu putea să zboare.

Jandarmii au mers în zona indicată și au descoperit un canar purtând un crotal de identificare.

"Oamenii legii au fost anunțati că in stația Albatros, pe strada Nicolae Bălcescu, o pasare mică este în mijlocul străzii și nu poate zbura. Pasărea a fost găsită de jandarmi în stradă, aceasta fiind un canar, care avea aplicat un crotal de identificare. Canarul s-a acomodat repede cu jandarmii și până la Grădina Botanică din Galați, acolo unde a fost predat specialiștilor, pentru identificare, autospeciala Jandarmeriei a devenit locul lui de joacă", transmite Jandarmeria Galați.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Un canar jucăuş "dansează de fericire" în autospeciala Jandarmeriei. Se rătăcise pe străzi, în Galaţi, şi nu mai putea să zboare