Antena Meniu Search
x

Video Un clujean vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold. Recordul de 6.000 de dolari e deţinut de SUA

Un clujean, patronul unui restaurant de lux, vrea să dea marea lovitură la Untold şi să vândă un burger cu un preţ record. Cel mai scump burger din lume se vinde în Statele Unite cu preţul de 6.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 15:37

Un clujean vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold. Recordul de 6.000 de dolari e deţinut de SUA
- Profimedia - imagine ilustrativă

Clujeanul spune că el vrea să vândă produsul cu 6.200 de dolari, cu ocazia festivalului Untold. Omul şi-a anunţat intenţia pe contul de Facebook, acolo unde i-a rugat pe clienţi să-i spună ce să pună în burger astfel încăt să merite suma exorbitantă.

"Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem", a anunţat Avram Gal printr-un mesaj pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avram Gal este recunoscut în Cluj pentru restaurantul său de lux, dar şi pentru preţurile uriaşe pe care le percepe. Potrivit presei locale, recent unul dintre clienţi a comandat carne de vită în foiţă de aur, preparat pe care l-a oferit câinelui său. Toată distracţia l-a costat pe client 6.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un clujean vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold. Recordul de 6.000 de dolari e deţinut de SUA