Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un constănţean s-a stropit cu benzină şi a vrut să îşi dea foc în parcarea unui mall, pentru că nu şi-ar fi primit salariul

Un bărbat de 34 de ani s-a stropit cu benzină, miercuri, şi a încercat să îşi dea foc în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa. Individul a fost imobilizat la timp şi transportat la o clinică de psihiatrie.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 15:14

”La data de 12 iunie, în jurul orei 11.51, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, ar fi fost agresat fizic în faţa unui circ amplasat în parcarea exterioară a unui centru comercial şi s-ar fi stropit cu benzină, urmând să îşi dea foc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. La faţa locului au sosit mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, procedându-se la asigurarea perimetrului şi îndepărtarea persoanelor aflate în zonă”, au anunţat poliţiştii. 

Din primele date, ar fi recurs la gestul extrem pentru că nu şi-ar fi primit salariul. 

Bărbatul a fost imobilizat la timp şi preluat de un echipaj de Ambulanţă, fiind transportat la Secţia Clinică de Psihiatrie ”Palazu Mare”.

Vezi și

El a fost amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un constănţean s-a stropit cu benzină şi a vrut să îşi dea foc în parcarea unui mall, pentru că nu şi-ar fi primit salariul