Antena Meniu Search
x

Video Un copac imens a căzut peste două maşini din cartierul Militari din Bucureşti. Ambele aparţin aceleiaşi familii

Un copac imens s-a prăbuşit din senin în această dimineaţă peste două maşini din cartierul Militari din Capitală. Din fericire, nu era nimeni în cele două aututorisme şi nici nu trecea pe acolo vreun pieton, dar cele două maşini au fost distruse. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.06.2024 , 13:42

Incidentul a avut loc în jurul orei 10, atunci când martorii au auzit un zgomot puternic. Câțiva dintre ei au povestit că l-au confundat cu zgomotul produs de muncitori.

Vorbim, în total, de cel puțin 4 mașini afectate. Două sunt lovite ușor, alte două în schimb sunt distruse în totalitate. Au stâlpii de rezistență îndoiți. Culmea, aceste două mașini aparțin aceleiași familii. Proprietarii trebuie să vină acum din vacanța pentru a evalua pagubele. Pagube de zeci, sute de mii de euro. 

Locatarii spun că au făcut numeroase plângeri în privința acestui copac, dar fără rezultate. 

Vezi și

Problema se vede, însă, cel mai bine la rădăcina. La propriu. Întreg arborele este putrezit, astfel că până în momentul prăbușirii nu era decât o chestiune de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Un copac imens a căzut peste două maşini din cartierul Militari din Bucureşti. Ambele aparţin aceleiaşi familii